ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπανικολάου το παλεύει για να παίξει στο ντέρμπι

Ο Παπανικολάου το παλεύει για να παίξει στο ντέρμπι

Ο Κώστας Παπανικολάου αισθάνεται καλύτερα και το παλεύει για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10) στο ΣΕΦ. Έτσι θα καλύψει ο Ολυμπιακός την απουσία του Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Κώστας Παπανικολάου, στις 25 Σεπτεμβρίου, έκανε επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο συγκεκριμένο σημείο. Κρίθηκε απαραίτητο να... πέσει νυστέρι, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα, για να μην του εμφανιστεί κατά την διάρκεια της σεζόν.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες, χάνοντας τις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του. Και λόγω της επέμβασης, η συμμετοχή του χαρακτηρίστηκε αμφίβολη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό στις 8 Οκτωβρίου (Κυριακή, 19:30) να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) ΣΕΦ.

Ο 27χρονος σμολ-φόργουορντ έχει ξεκινήσει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας του στο ΣΕΦ, κάνει εντατικές ασκήσεις στο γυμναστήριο, έχει ανεβάσει ρυθμούς, αισθάνεται καλύτερα τον αστράγαλο του και το παλεύει για να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ντέρμπι, καθώς η κατάσταση του έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Έτσι θα καλύψει την απουσία του Ρόμπερτς

Όσον αφορά τον Μπράιαν Ρόμπερτς ( του παίκτη που έχει προσαρμοστεί πιο γρήγορα απ' όλους τους νεοαποκτηθέντες στο ερυθρόλευκο ρόστερ), ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο κατά την διάρκεια του τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του εκ των έσω, χρησιμοποιώντας στον "άσο" περισσότερο τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με τον σουτέρ Χόλις Τόμπσον παράλληλα να "χαμηλώνει" ώστε να παίξει και στο "2".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ