ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπανικολάου για την επιστροφή του, ο Μπαρτζώκας και ο Κόμπι

Ο Παπανικολάου για την επιστροφή του, ο Μπαρτζώκας και ο Κόμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στους λόγους που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ τόνισε πως θα του μείνει αξέχαστη η εμπειρία να παίζει κόντρα στον σπουδαίο Κόμπι Μπράιαντ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο "ONE2ONE" του OTE-TV.

Για την επιστροφή του: "Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος, όταν μία ομάδα αποφασίζει να σε αποδεσμεύσει. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να σκεφτείς τον επόμενο σταθμό, την επόμενη κίνησή σου για να συνεχίσεις αυτό που αγαπάς. Με τον Ολυμπιακό υπήρχαν πάντα καλές σχέσεις και αυτό έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην επιστροφή μου".

Γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό και όχι την Μπαρτσελόνα: "Πίστευα μέσα μου πως στον Ολυμπιακό θα προσαρμοστώ πιο γρήγορα και θα είμαι πιο έτοιμος, για να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου".

Για την ιστορία που θυμάται από τον coach Μπαρτζώκα: "Η μία είναι στο παιχνίδι με την Κάχα που ο κόουτς έχει μία… έκρηξη μετά από ένα χαμένο λέι απ του Μαυροειδή. Μία άλλη σκηνή είναι το μπουγέλο μετά το FINAL 4 στο Λονδίνο. Είναι από τις στιγμές που μένουν γιατί και εκείνος κατάφερε κάτι πολύ αξιόλογο, ως ο πρώτος Ελληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα".

Για το πως ασχολήθηκε με το μπάσκετ: "Στα Γρεβενά ξεκίνησαν κάποιες ακαδημίες μπάσκετ και όλοι οι φίλοι μου πήγαν εκεί. Θέλοντας να είμαι μαζί τους, ξεκίνησα και εγώ το μπάσκετ. Εκεί είδα ότι μου κάνει λίγο παραπάνω κλικ και μου βγαίνει η αγάπη για το άθλημα. Κάπως έτσι μπήκε το μικρόβιο. Επίσης, είχα και μία βιντεοκασέτα του Γκάλη που την είχα δει πολλές φορές".

Για το μαρκάρισμα του Κόμπι: "Είναι μεγάλη τιμή να μαρκάρεις τον Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία του χρονιά στην ενεργό δράση. Δεν περιγράφεται με λόγια. Η κλάση του ξεπερνά τα λόγια. Ηταν μία εμπειρία που θα θυμάμαι και μετά το τέλος της καριέρας μου και θα την θεωρώ μία πολύ όμορφη στιγμή".

Για τις διαφορές μεταξύ ΝΒΑ και Ευρώπης: "Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Καταρχάς το ένα είναι το πρωτάθλημα των παικτών και το άλλο των προπονητών. Επίσης, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα και το πώς παίζει το παιχνίδι από άποψη δύναμης. Ακόμη και σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα, το ΝΒΑ είναι δύο ταχύτητες πιο γρήγορο".

Ο Κώστας Παπανικολάου “παίζει” ΟΝΕ2ΟΝΕ με τον OTE TV και τις δικές σας ερωτήσεις! Δες το video και μπορεί να ακούσεις την απάντηση στη δική σου ερώτηση.

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ