ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πανηγυρισμός ενός παιδιού από το Τορόντο για τον Ολυμπιακό

Ο πανηγυρισμός ενός παιδιού από το Τορόντο για τον Ολυμπιακό

Δείτε videos με το κλάμα ενός πατέρα από τον Καναδά, που βλέπει τον γιό του (παιδί με ειδικές ανάγκες) να γελάει μετά το τελευταίο καλάθι του Πρίντεζη στον τελικό της Euroleague. Μοναδικές στιγμές συγκίνησης, απ' αυτές που προσφέρει ο αθλητισμός.

Εκατομμύρια φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα το καλάθι του Πρίντεζη που χάρισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ομάδα του Πειραιά και δεν είναι λίγα τα videos που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και αποθανατίζουν πως έζησε ο καθένας αυτή τη μοναδική στιγμή.

Είναι από τις στιγμές που ο αθλητισμός σε κάνει να ξεχνάς όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και σου προσφέρει μια τρομερή χαρά και ένα χαμόγελο. Χαμόγελο σαν αυτό του 7χρονου Γρηγόρη Σταύρου. Του μικρού φίλου του Ολυμπιακού, που έχει αυτισμό ( διαβάστε την ιστορία του) και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στο νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη.

Στο πρώτο video, θα δείτε τον πατέρα του μικρού Γρηγόρη, Αχιλλέα, να κλαίει από τη χαρά του τόσο για τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας, όσο και για το γεγονός πως βλέπει τον γιό του να χαμογελά και να είναι ευτυχισμένος. Στο δεύτερο, πατέρας και γιός πανηγυρίζουν για την μεγάλη επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι στιγμές που θα δείτε έλαβαν χώρα στο σύνδεσμο φίλων του Ολυμπιακού στο Τορόντο και το χαμόγελα του Γρηγόρη, τα λέει όλα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ