ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την ελληνική εταιρεία Mαστολογίας

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την ελληνική εταιρεία Mαστολογίας

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον και τη στήριξή της στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας έμπρακτα την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο, όπου μεταξύ άλλων ασχολείται με τη συνεχή μετεκπαίδευση των ειδικών στον μαστό ιατρών και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Tο πρωί του Σαββάτου (14/04) βρέθηκαν στο ΣΕΦ τρεις ξεχωριστοί καλεσμένοι, μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας η οποία παράγει επιστημονικό και κοινωνικό έργο.

Η πρόεδρος και καθηγήτρια Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα , η Γενική Γραμματέας και γιατρός Γυναικολόγος-Μαστολόγος, κ. Αγγελική Αθανασίου και η Βιολόγος - Ερευνήτρια, κ. Μαρία Νικολακοπούλου, έδωσαν το "παρών" στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/04) και παρέλαβαν από τα χέρια των Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη και Γιάννη Σφαιρόπουλου μία μπάλα και μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των αθλητών μας. Τα αντικείμενα αυτά θα δημοπρατηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της.

Η πρόεδρος κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, θέλησε μέσω του Olympiacosbc.gr να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την "ερυθρόλευκη" οικογένεια... "Ευχαριστώ θερμά τον κ.Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά μας. Ευχαριστώ επίσης τους αθλητές και το τεχνικό team του Ολυμπιακού, που και εκείνοι θα είναι αρωγοί στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας".

Ποια είναι η ΕΕΜ...

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), είναι ένα μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1979, με υπόδειξη του τότε Προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (Senologic International Society-SIS) του αείμνηστου Καθηγητού Charles Marie Gros και της οποίας παραμένει θυγατρική Εταιρεία. Στην 39ετή διαδρομή της, ασχολείται:

• με τη συνεχή μετεκπαίδευση των ειδικών στον μαστό ιατρών

• την ενημέρωση των μη ειδικών ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στα σύγχρονα επιτεύγματα της Μαστολογίας

• στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

• με τη λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του επί 15 χρόνια

• με τη λειτουργία της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας επί 10 χρόνια, για να καλύψει το κενό στην εκπαίδευση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ