ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός παλεύει με τον χρόνο για σέντερ

Ο Ολυμπιακός παλεύει με τον χρόνο για σέντερ

Ώρα Ελλάδος 18:00. Μέχρι το απόγευμα έχει χρόνο ο Ολυμπιακός για να βρει τον σέντερ που θέλει πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος της Euroleague. Στη λίστα ο Τζέισον Τόμπσον, θα το παλέψει για τον Τζέισον Ντίορ Μαξιέλ, ενώ σκανάρεται όλη η D-League.

Season finale. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της απόκτησης σέντερ από τον Ολυμπιακό ώστε να συμπληρωθεί το παζλ ενόψει της συνέχειας σε Euroleague και στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν προθεσμία μέχρι και 24 ώρες πριν ξεκινήσει το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (μέχρι τις 19:00), να δηλώσουν τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως όταν το ρολόι δείξει 18.00 την Τετάρτη θα πρέπει στο λιμάνι να έχουν την υπογραφή του ψηλού που ψάχνουν. Το έργο του Σφαιρόπουλου και της ερυθρόλευκης διοίκησης δεν είναι εύκολο καθώς όπως φαίνεται από την επιλογή του Αντρέα Μπαρνιάνι (ο οποίος δέχτηκε επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες, αλλά την απέρριψε) , στον Ολυμπιακό ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και όχι απλά μία προσθήκη στους ψηλούς.

Ο Τζέισον Ντίορ Μαξίελ, που είναι ένα από τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα, ζήτησε χρόνο αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν έχουν στον Πειραιά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η περίπτωση του απόφοιτου του Σινσινάτι, είναι η μία από τις δύο επιλογές μαζί με έναν από τη D-League, που απασχολούν τον Ολυμπιακό και παρά τους χρονικούς περιορισμούς η διοίκηση των πρωταθλητών, θα το παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή.

Αυτός ήταν και ο Αμερικανός σέντερ που είχε διαρρεύσει πως έχει ξεχωρίσει ο Σφαιρόπουλος τις προηγούμενες ώρες αφού δεν είχανε προχωρήσει οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχανε απασχολήσει μαζί με έναν ακόμη που αγωνίζεται στη D-League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού με τα χρονικά περιθώρια έπρεπε να επιλέξει ειδικά μετά τη δεύτερη αρνητική απάντηση της τουρκικής Άνκαρα για τον Φρανκ Έλεγκαρ . Μία αρνητική απάντηση που ήρθε μετά την πρωινή βελτιωμένη σε βαθμό υπέρβασης οικονομική πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ.

Εν τω μεταξύ δεν προχώρησε η περίπτωση του Ρόναλντ Ρόμπερτς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ψάχνει στο NBDL για τον παίκτη που θα "κουμπώσει", με την ομάδα και θα δώσει στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον δεύτερο γύρο της Euroleague αλλά και της κατάκτησης του πρωταθλήματος για δεύτερη σερί χρονιά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέισον Τόμπσον, ο 30χρονος (21/7/1986) Αμερικανός σέντερ (2.11) έμεινε ελεύθερος από τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας οκταετή προϋπηρεσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αγωνιζόμενος κυρίως (2008-2015) στους Σακραμέντο Κίνγκς. Η περίπτωση του βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη λίστα". Ο Ολυμπιακός έχει ελάχιστες ώρες ώστε να αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης στα θέματα του Ολυμπιακού

> Top 16: Ένας γύρος κόντρα στα προγνωστικά για τους "αιωνίους"

> Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μπαρνιάνι αλλά την αρνήθηκε

> Ο Μαξίελ και στο βάθος έκπληξη

> Βλέπει σε D-League και Κίνα για σέντερ

> Η Άνκαρα είπε νέο "όχι" στον Ολυμπιακό για Έλεγκαρ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ