ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός και η Menarini συνεχίζουν μαζί

Ο Ολυμπιακός και η Menarini συνεχίζουν μαζί

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία της με τη "Menarini Group" και οι Νίκος Λεπενιώτης, Γιώργος Πρίντεζης και Γιώργος Συκιανάκης δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την επίτευξη της συμφωνίας.

Οι Πειραιώτες... πρωτογνωρίστηκαν με την φαρμακευτική εταιρεία - η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες - πέρσι και θα πορευτούν μαζί της ως το 2019, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) παρουσίασαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης κατά την παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ άλλων ανέφερε: "Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για την ανανέωση. Κάθε ανανέωση κλείνει έναν κύκλο και ανοίγει έναν άλλο. Δοκιμαστήκαμε, γνωριστήκαμε και είδαμε ότι ταιριάζουμε.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πάντα προσπαθεί να κάνει συνεργασίες με πρωτοπόρες και νικήτριες εταιρίες. Νιώσαμε πως με τη Menarini μας ενώνουν πολλά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Meanarini, γιατί καταλαβαίνει το μέγεθος και το brand του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι που θα συνεργαστούν με εμάς. Είμαστε σίγουροι, ότι θα τους βοηθήσουμε να βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους μας".

Ο πρόεδρος της Menarini, Γιώργος Συκιανάκης τόνισε πως "είναι και δική μας χαρά που συνεργαστήκαμε με τον Ολυμπιακό και νιώθουμε ευχάριστα. Με ιδιαίτερη χαρά το επιβεβαιώνουμε σήμερα. Όπως ξέρετε μαζί με τα φάρμακα η εταιρεία μας έχει εισάγει και συμπληρώματα διατροφής που χαρίζουν ευεξία κι ενέργεια .Μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλουμε τα προϊόντα μας μέσω του Ολυμπιακού, γιατί μας ενδιαφέρει να προωθούμε τον αθλητισμό. Συνεργαζόμαστε με ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα".

Επίσης, στο πάνελ βρέθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά θέματα , καθώς η αναμέτρηση της ομάδας του με την Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00) πλησιάζει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ