ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Μπόγρη

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Μπόγρη

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος φέτος κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League της FIBA με την Τενερίφη, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν, έχοντας μέσο όρο 8.6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά παιχνίδι, σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με το σκεπτικό να του δώσουν τον ρόλο του τρίτου σέντερ στο ρόστερ της ομάδας, πίσω από τους Κεμ Μπιρτς και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ούτε και είναι δεδομένη η απόκτηση του. Ο Γιώργος Μπόγρης έχει μείνει ελεύθερος, είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά οι Πειραιώτες δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει για το αν θα προχωρήσουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 28χρονος (19/2/1989) σέντερ, γνωρίζει αρκετά καλά τους "90άρηδες" του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Παπανικολάου, καθώς ήταν συμπαίκτης μαζί τους, στις μικρές Εθνικές ομάδες, κατακτώντας το 2009 το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των U-20.

Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό, ακολούθως υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού (2009-2011), συνέχισε την καριέρα του σε Άρη (2011-2012) και Πανιώνιο (2012-2013) όταν και συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ακολούθως (2013-2014) έπαιξε μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και μετά συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία. Αρχικά αγωνίστηκε στην Ανδόρρα (2014-2015), μετά στην Μπιλμπάο (2015-2016), ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα της Τενερίφη, με την οποία κατέκτησε το Champions League της FIBA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ