ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι μία προβληματική ομάδα στις ακαδημίες

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΡΙΤΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΡΙΤΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παντελής Διαμαντόπουλος μίλησε για τις ακαδημίες του μπασκετικού Ολυμπιακού οι οποίες πλέον δεν βρίσκονται καν σε δεύτερο πλάνο, τονίζοντας ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε σε σχόλιό του στο Sport24 Radio 103,3 στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, οι οποίες πλέον έχουν περάσει στο περιθώριο λόγω των προβλημάτων της πρώτης ομάδας, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι προβληματική.

Ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 αναφέρθηκε σε παίκτες που χάθηκαν, αλλά και σε προπονητές που απομακρύνθηκαν, με αποτέλεσμα πλέον ο Ολυμπιακός να μην έχει τις υποδομές που είχε μέχρι πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Διαμαντόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

"Ο Ολυμπιακός γενικά είναι μία προβληματική ομάδα με τις ακαδημίες. Πέρυσι ξεχείλισε το ποτήρι. Με τα οικονομικά προβλήματα, τα ηχογραφημένα και αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Ακαδημίες με έναν προπονητή για όλα τα τμήματα. Ο προπονητής υπάρχει λόγω σχέσεων με παίκτη. Είναι μία άρρωστη κατάσταση. Έφυγαν τέσσερις νεαροί υπερταλαντούχοι παίκτες, οι δύο είναι ήδη στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Ουδείς ενδιαφέρθηκε.

Βέβαια, η παιδική και η εφηβική ομάδα (που κατακτά τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα), έχουν δικούς τους προπονητές, τα προβλήματα υπήρξαν πέρυσι στις μικρότερες ηλικίες.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το τίμημα της development με όλο αυτό που έπαθαν οι ακαδημίες. Έφυγαν γιατί δεν έπαιζαν ή γιατί υπήρχαν προτιμήσεις παικτών. Όλα αυτά τα παιδιά χάθηκαν και συν τις άλλοις ο Τσαλδάρης με τον Μπάρλο ήρθαν για να φτιάξουν τις ακαδημίες και ξαφνικά μέσα σε ένα πρωινό βρέθηκαν να φτιάξουν μία ομάδα στην Α2".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου στον Sport24 Radio 103.3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ