ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπρεντ και ο… Arrow

Ο Μπρεντ και ο…  Arrow

Η Σάσαρι έκανε το τραπέζι στον Ολυμπιακό και όλοι μαζί δείπνησαν σε στέκι παρουσίας φιλάθλων της ιταλικής ομάδας, που αποθέωσε τους ερυθρόλευκους. Οικοδεσπότης ο Πέτγουεϊ με τον νέο του... φίλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα της του Ολυμπιακού κόντρα στη Σάσαρι στη Σαρδηνία , οι Ιταλοί δεξιώθηκαν στις εγκαταστάσεις τους την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας φροντίζουν μετά από τα παιχνίδια τους να κάνουν το τραπέζι στους αντιπάλους τους παρουσία φιλάθλων της ομάδας. Πολλοί Ιταλοί ζήτησαν αυτόγραφα από τους παίκτες του Θρύλου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Παλιοί και νέοι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν αρκετή ώρα μαζί με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και τον Arrow. Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ των Πειραιωτών βρήκε ένα σκυλάκι στη Σαρδηνία και το κράτησε δίνοντας του το όνομα «Arrow» που σημαίνει βέλος στα ελληνικά, εμπνευσμένο από τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πέτγουεϊ μετά από κάθε εύστοχο τρίποντο.

Πλέον, Σάσαρι και Ολυμπιακός ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Κάλιαρι μιας και αμφότεροι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα πάρουν μέρος επίσης η Λιμόζ και η Γαλατάσαραϊ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Μπρεντ και ο…  Arrow
Ο Μπρεντ και ο…  Arrow
Ο Μπρεντ και ο…  Arrow
Ο Μπρεντ και ο…  Arrow
Ο Μπρεντ και ο…  Arrow
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ