ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπλατ ζήτησε συγγνώμη από τους "αναπληρωματικούς" στα αποδυτήρια!

Ο Μπλατ ζήτησε συγγνώμη από τους "αναπληρωματικούς" στα αποδυτήρια!
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103.3 ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να λέει ότι αποκλείεται να ήταν χειρότεροι από τους βασικούς!

Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα ( 55-76 ) έφερε τους πάντες στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" προ των ευθυνών τους, κυρίως για την εικόνα της ομάδας. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3 , o Ντέιβιντ Μπλατ στην ομιλία του μετά το τέλος του αγώνα να τα πει όλα μέσα σε μερικές ατάκες, ζητώντας "συγγνώμη" στους παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3, είπε: " Δε μίλησαν πάρα πολύ στα αποδυτήρια, τι να πουν, αλλά ο Μπλατ είπε μία κουβέντα, για να καταλάβετε την εικόνα της ομάδας και του ιδίου. Ζήτησε συγγνώμη από αυτούς που δεν έπαιξαν πολύ. Είπε "συγγνώμη από αυτούς που δεν έπαιξαν πολύ, γιατί έτσι κι αλλιώς χειρότεροι από αυτούς που έπαιξαν δεν θα μπορούσαν να είναι".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ