ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΜακΛιν, τα "Bad Boys" και οι αγροτικές εργασίες

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÌÁÊËÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÌÁÊËÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για την πίτσα και τις... αγροτικές εργασίες (VIDEO).

Οι... αδιάκριτες ερωτήσεις προς τους παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον Τζαμέλ ΜακΛιν να είναι αυτός που πήρε σειρά, μιλώντας για θέματα που αφορούν τη ζωή του. Από το αγαπημένο φαγητό (βλ. πίτσα) κι αυτό που δεν θέλει ούτε να βλέπει (βλ. μανιτάρια), μέχρι το "Bad Boys II" που είναι η αγαπημένη του ταινία και τον Jay-Z, τα τραγούδια του οποίου ακούει μανιωδώς.

Ο σέντερ των "ερυθρολεύκων" έδωσε ψήφο προτίμησης μάλιστα στα... μπέργκερ έναντι της διατροφής που έχει θεσπίσει ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Γκατζούλης, ενώ χαρακτήρισε ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του τη (φιλική) νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου.

Όσο για την πλέον ενδιαφέρουσα απάντηση που έδωσε; Αφορούσε σε ερώτηση για το χόμπι του, αποκαλύπτοντας πως του αρέσει πολύ να ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ