Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το ποσό των 2.455 ευρώ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το ποσό των 2.455 ευρώ

Οι κουμπαράδες LET’S DO IT’’ στο ΣΕΦ, στους οποίους οι φίλαθλοι τοποθετούσαν τα χρήματά τους ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης, "συγκέντρωσαν" το ποσό των 2.455 ευρώ, το οποίο και δόθηκε στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης "Let's Do it", η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου το ποσό των 2.455 ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε από τα χρήματα που προσέφεραν οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" στο ΣΕΦ.

Η ενημέρωση:

"H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Πολιτικής ‘’LET’S DO IT’’ πραγματοποιώντας μια σειρά από ενέργειες παρέδωσα τα πρώτα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος με την παρουσία σχολείων και συλλόγων που συνέδραμαν ενεργά για το σκοπό αυτό!

Στόχος του προγράμματος είναι μεταξύ άλλων η στήριξη των ίσων ευκαιριών για όλα τα παιδιά έτσι ώστε να έχουν ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση και στη ζωή.

Οι κουμπαράδες LET’S DO IT’’ που βρίσκονταν στις Θύρες και  στα Εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στα οποία οι φίλαθλοι τοποθετούσαν τα χρήματά τους ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης, ‘’συγκέντρωσαν’’ το ποσό των 2.455 ευρώ κατά τη διάρκεια των αγώνων της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Τα χρήματα αυτά παραδώσαμε σήμερα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου που ήταν και το σχολείο όπου εφαρμόστηκε για 2 χρόνια το πρόγραμμα ONE TEAM της Euroleague (2013-2015). Στο σχολείο αυτό φοιτούν 230 έφηβοι μαθητές ηλικίας από 13-20 ετών με νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολυαναπηρίες.

Με απόφαση του σχολείου τα χρήματα θα διατεθούν για να καλύψουν πάγιες ανάγκες του σχολείου όπως η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου ώστε όταν σιτίζονται οι μαθητές να κάθονται σε παγκάκια ,η αγορά ταχυθερμοσιφώνων για το μάθημα κεραμικής και μαγειρικής και η διαμόρφωση μιας αίθουσας ώστε να είναι κατάλληλη να στεγάζει μαθητές με πολύ βαριές αναπηρίες και τέλος η αγορά εκπαιδευτικών υλικών.

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε εκ μέρους όλης της ομάδας στο σχολείο και παρέδωσε τα χρήματα στον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Χαράλαμπο Μπέλλο, παρουσία του διευθυντή του σχολείου κ. Σπύρο Κονταράκη και της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου κυρίας Μαρίας Ανδρούτσου.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24