ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιανγκ που άρχισε τρέξιμο και ο Λοτζέσκι που ελπίζει για Ζαλγκίρις

Ο Γιανγκ που άρχισε τρέξιμο και ο Λοτζέσκι που ελπίζει για Ζαλγκίρις

Οι Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ έδωσαν το "παρών" σε γνωστό κατάστημα, παρουσιάζοντας το νέο κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S7. Oι δύο Αμερικανοί αναφέρθηκαν στην κατάσταση που βρίσκονται.

Μια αξέχαστη εμπειρία χάρισαν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SAMSUNG στους λάτρεις της τεχνολογίας. Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί και αθλητές, γνώρισαν πρώτοι από κοντά τα κορυφαία 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S7 edge & S7, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και οι Πάτρικ Γιανγκ και Ματ Λοτζέσκι. Οι δύο αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απίστευτες δυνατότητες των Samsung Galaxy S7 edge & S7, να φωτογραφηθούν με την καταπληκτική κάμερα, και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με τα Gear VR.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι δύο αθλητές έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στους πρόσφατους τραυματισμούς τους που τους κρατούν προσωρινά, μακριά από την αγωνιστική δράση. Μεταξύ άλλων, είπαν:

Λοτζέσκι: "Ελπίζω να παίξω με Ζαλγκίρις"

Για την εκδήλωση ο σουτέρ του Ολυμπιακού, Ματ Λοτζέσκι, σχολίασε: "Είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση. Όλα πήγαν πολύ καλά και μπορεί κάποιος να διακρίνει τον ενθουσιασμό όλων για το νέο τηλέφωνο".

Για τον τραυματισμό του: «Νιώθω πολύ καλύτερα. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, νιώθω σπουδαία. Άρχισα να προπονούμαι ατομικά. Θα κάνω ιατρικές εξετάσεις. Δεν μπορώ να μπω στον κανονικό ρυθμό αν δεν βγουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα για μένα και το ματς με τη Ζαλγκίρις να είναι το πρώτο που θα επιστρέψω".

Ο Γιανγκ που άρχισε τρέξιμο και ο Λοτζέσκι που ελπίζει για Ζαλγκίρις

Γιανγκ: "Άρχισα να τρέχω"

Για την απουσία του από τα γήπεδα, o Πάτρικ Γιανγκ τόνισε: "Άρχισα να τρέχω τη Δευτέρα για πρώτη φορά. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που χτύπησα, και θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για να μπορέσω να επιστρέψω".

Η αποκάλυψη των συσκευών έγινε μέσα από μια εντυπωσιακή, τρισδιάστατη προβολή, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παρουσίασε στο κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Smartphones. Η βραδιά κορυφώθηκε με μια εντυπωσιακή συναυλία των ONIRAMA, που ξεσήκωσαν το κοινό.

Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ