ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιανγκ ετοιμάζεται για την εγχείρηση

Ο Γιανγκ ετοιμάζεται για την εγχείρηση
INTIME SPORTS

Ο Πάτρικ Γιανγκ με μήνυμα του στο twitter ζητάει από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνον, καθώς μπαίνει στο χειρουργείο. Η επέμβαση θα γίνει στις ΗΠΑ από εξειδικευμένο ορθοπεδικό σε ρίξεις χιαστών.

Ο Πάτρικ Γιανγκ βρίσκεται στις ΗΠΑ, με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού, Θεοφάνη Τσαβίση, καθώς ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρολεύκων θα υποβληθεί σε εγχείριση στο αριστερό του γόνατο, εξαιτίας της ρήξης χιαστών που υπέστη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού θα χειρουργηθεί από τον πολύπειρο Αμερικανό γιατρό (από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς στην Αμερική), Dr.JamesR.Andrews,για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο συγκεκριμένος ορθοπεδικός, ο οποίος έχει εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τραυματισμούς, έχει χειρουργήσει με επιτυχία πολλούς αθλητές στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίζει να είναι ο γιατρός της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Washington Redskins (NFL).

Ο Πάτρικ Γιανγκ θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την επέμβαση όπου και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επιστρέψει υγιής στα παρκέ.

Ο Αμερικανός σέντερ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έγραψε το δικό του μήνυμα ενόψει της εγχείρισης: "Να προσεύχεστε για εμένα, χειρουργείο σήμερα και έπειτα ανοίγει ο δρόμος για να γίνω και πάλι το "θηρίο". Ακολούθως του απάντησε ο φίλος και συμπαίκτης του, Ματ Λοτζέσκι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ