ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr βραβεύουν τον Βασίλη Σπανούλη

Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr βραβεύουν τον Βασίλη Σπανούλη
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος και πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (13/5) θα βραβευτεί από τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan.gr.

Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr θα βραβεύσουν τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο πέρασε στην 1η θέση των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος .

Η βράβευση του αρχηγού του Ολυμπιακού θα γίνει από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Stoiximan.gr, Γιώργο Δασκαλάκη και τον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ, Χρήστο Μήλα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League των "ερυθρολεύκων" με τον Προμηθέα (13/5, 17:00).

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Πριν την έναρξη της μεθαυριανής (13/5) αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League θα βραβευθεί ο Βασίλης Σπανούλης για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992) από τον διευθύνοντα σύμβουλο της STOIXIMAN.GR Γιώργο Δασκαλάκη και τον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ Χρήστο Μήλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ