ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αθηναίου σε άδεια μέχρι νεοτέρας από τον Σφαιρόπουλο

Ο Αθηναίου σε άδεια μέχρι νεοτέρας από τον Σφαιρόπουλο

Ο Γιάννης Αθηναίου τέθηκε σε άδεια, μέχρι νεοτέρας, ύστερα από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί μέσα στην σεζόν και με τον Έρικ Γκριν.

Ο Γιάννης Αθηναίου όχι μόνο είναι εκτός από την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κύμη, αλλά δεν βρέθηκε καν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ύστερα από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Γιάννης Αθηναίου τέθηκε σε άδεια και εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει προφανώς ενοχληθεί με συμπεριφορές του παίκτη. Με αυτόν τον τρόπο, ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" έστειλε το δικό του μήνυμα στον Έλληνα γκαρντ, σε μία κρίσιμη περίοδο στην οποία ακολουθούν τα playoffs της EuroLeague.

Υπενθυμίζεται πως μία παρόμοια κίνηση είχε συμβεί και με τον Έρικ Γκριν κατά την διάρκεια της σεζόν (τον περασμένο Νοέμβρη), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του δίνει άδεια μέχρι νεοτέρας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα, γκρινιάζοντας για τον χρόνο συμμετοχής του. Και ως γνωστόν, σε αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι κανόνας να μπαίνει το "εμείς" πάνω από το "εγώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ