ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέιβιντ Μπλατ στο Sport24.gr: Με μία λέξη χαρακτηρίζει κάθε παίκτη του

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το "χτίσιμο" του Ολυμπιακού της νέας σεζόν για να περιγράψει στο Sport24.gr τα... χαρακτηριστικά των αθλητών του.

Το Sport24.gr στο περιθώριο της Μedia Day του Ολυμπιακού έπαιξε ένα... παιχνίδι με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος μας περιέγραψε τους παίκτες του έχοντας περιορισμό λέξεων.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" και να τους οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής δεν χρειάστηκε να κάνει scouting report για τους περισσότερους εκ των παικτών που ήταν στο ρόστερ της ομάδας του, ενώ και ως άριστος γνώστης της "αγοράς", ήξερε πολύ καλά τα χαρακτηριστικά και των νεοφερμένων στο Λιμάνι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να μιλάει για... ώρες για τους παίκτες του, αλλά κατά την διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού τού ζητήσαμε να μας τους περιγράψει με έναν διαφορετικό τρόπο. Το συγκεκριμένο "παιχνίδι" έκρυβε μία... παγίδα για τον πολύπειρο προπονητή, καθώς υπήρχε περιορισμός λέξεων. Ο Ντέιβιντ Μπλατ κλήθηκε να περιγράψει τα "παιδιά" του χρησιμοποιώντας μόλις μία λέξη και παρά τα τρία... φάουλ που έκανε - για τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ζακ ΛεΝτέι και Δημήτρη Αγραβάνη - τα πήγε εξαιρετικά.

Ντέιβιντ Μπλατ στο Sport24.gr: Με μία λέξη χαρακτηρίζει κάθε παίκτη του

Ιδού οι απαντήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος: Δημιουργικός

Βασίλης Τολιόπουλος: Ταλαντούχος

Αξέλ Τουπάν: Εκρηκτικός

Βασίλης Σπανούλης: Θρυλικός

Γιάνις Τίμα: Σουτέρ

Νίκολα Μιλουτίνοβ: Πραγματικά πολύ ψηλός

Γιάνις Στρέλνιεκς: Πολύπλευρος

Σάσα Βεζένκοφ: Σουτέρ

Γιώργος Πρίντεζης: Ξεχωριστός

Κώστας Παπανικολάου: Ενθουσιώδης

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ικανός

Δημήτρης Αγραβάνης: Επιτρέψτε μου να μην χρησιμοποιήσω μόνο μία λέξη, καθώς θέλω να είναι υγιής και να επιστρέψει στην δράση. Αυτό θέλω για εκείνον και αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Θέλω να τον βοηθήσω να επιστρέψει υγιής

Γιώργος Μπόγρης: Προσωπικότητα

Ζακ ΛεΝτέι: Το μέλλον του ανήκει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ