ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντέιβιντ Μπλατ: "Εγώ φταίω που δεν έχει παίξει καλά ο Τίμα"

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλάτη στον Γιάνις Τίμα έβαλε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Βασίλη Σπανούλη για το μεγάλο ρεκόρ του.

Την ευθύνη για τη μέτρια, αν όχι κακή σεζόν που διανύει ο Γιάνις Τίμα πήρε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική της Basket League 2018/19 ο Ντέιβιντ Μπλατ. " Εγώ φταίω που δεν έχει βρει τα λεπτά που χρειάζεται" σχολίασε ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός, που αναφέρθηκε φυσικά και στο μεγάλο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

" Είχαμε σωστή αντιμετώπιση και κίνητρο στο αποψινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, το ξέρουν όσοι την έχουν δει φέτος, κάναμε ένα δύσκολο ματς να μοιάζει εύκολο. Πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο, ειδικά μετά την προσπάθεια και τα συναισθήματα της περασμένης Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό. Είδα τα σκορ των ομάδων της EuroLeague και είδα ότι οι περισσότερες είχαν προβλήματα, δυσκολεύθηκαν και έχασαν, η Φενέρμπαχτσε και η Ζάλγκιρις Κάουνας. Είναι δύσκολο να δίνεις δύο ζόρικους αγώνες σε 48 ώρες. Και τώρα έχουμε τη Μπασκόνια, μια πολύ ποιοτική ομάδα μπροστά μας. Θέλαμε να μοιράσουμε τα λεπτά, ώστε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες καινα τους φρεσκάρουμε.

Ήταν τρομερό το συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Σπανούλη, πρόκειται για κάτι σπουδαίο. Είμαστε όλοι μαζί σαν σύνολο και ήταν κάτι για το οποίο χαρήκαμε. Όταν ξεπερνάς παίκτες σαν τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, τότε έχεις πετύχει κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Ενας λόγος που πιστεύω ότι ο Τίμα δεν έχει παίξει αυτό που μπορεί, είναι πως δεν είχε τα απαραίτητα λεπτά και αυτό είναι ευθύνη δική μου. Έχουμε ένα ρόστερ γεματο με καλούς παίκτες και θα συμβαίνει συχνά να στερούνται κάποιοι παίκτες μερικά λεπτά. Η αντίδρασή του απόψε δείχνει πόσο καλοί είναι οι χαρακτήρες στην ομάδα, καταλαβαίνουν όλοι ότι θα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και περιμένουν τις ευκαιρίες τους. Είναι εξαιρετικό παιδί και ένας πάρα πολύ καλός παίκτης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ