ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταλάρας για Πρίντεζη: "Ο σύγχρονος γίγαντας της Σύρου"

Νταλάρας για Πρίντεζη: "Ο σύγχρονος γίγαντας της Σύρου"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Νταλάρας αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη στις "Μουσικές Αγάπης" της 24 Media, αποκαλώντας σύγχρονο γίγαντα τον φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Το μεγάλο φιλανθρωπικό μουσικό challenge The Unplagued Concertαπό την 24MEDIAσε συνεργασία με την Follow Me Now με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό έδωσε την ευκαιρία να ενώσουν οι καλλιτέχνες τις φωνές τους με τους αθλητές.

Ο Γιώργος Νταλάρας συμμετείχε έπειτα από πρόκληση του Γιώργου Πρίντεζη, ερμηνεύοντας ένα από τα τραγούδια που έχουν κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή της 24 Media με παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο μάλιστα αποκάλυψε την ομάδα που υποστηρίζει, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας γιατί δέχθηκε την πρόκληση.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος ερμηνευτής τόνισε: " Πως θα μπορούσα εγώ να αρνηθώ, εσείς θα μπορούσατε να αρνηθείτε, όταν ο σύγχρονος γίγαντας της Σύρου σε προσκαλεί να του πεις ένα τραγούδι! Με πολλή χαρά και συγκίνηση το έκανα".

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, καθώς και όλα όσα έγιναν στις "Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert":



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ