ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νόβοσελ: "Δεν υπάρχει απόφαση για τον Ολυμπιακό"

Νόβοσελ: "Δεν υπάρχει απόφαση για τον Ολυμπιακό"

Νέες δηλώσεις που αφορούν τις συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Αδριατική έκανε στην Σερβία ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ που αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Νέες δηλώσεις για το "φλερτ" της Αδριατικής με τον Ολυμπιακό έκανε ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, που εξήγησε πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση που να αφορά τους ερυθρόλευκους. Η συγκεκριμένη δήλωση δεν συνιστά, βέβαια, είδηση καθώς όλοι περιμένουν τη Γενική Συνέλευση στην οποία οι συμμετέχουσες ομάδες θα κρίνουν αν οι Πειραιώτες θα ενσωματωθούν στο πρωτάθλημά τους, ωστόσο υπάρχουν σημεία που θα συζητηθούν. Όπως η παραδοχή του Νόβοσελ πως υπήρξε ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού, το οποίο εκείνος δεν θεώρησε πραγματικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νόβοσελ:

" Τα ελληνικά μίντια μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε μια συνάντηση στο Ζάγκρεμπ και ζήτησαν να αγωνιστούν στην Αδριατική Λίγκα για δύο ή τρία χρόνια. Ζήτησαν πληροφορίες για τη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι υπήρξαν συζητήσεις και με άλλους συλλόγους, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση και δεν γνωρίζω αν οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Ο Παναθηναϊκός και η Ερτζελία επίσης ενδιαφέρθηκαν, όμως δεν πιστεύω πως είχαν σοβαρές προθέσεις. Ένα από τα ζητήματα που θα συζητήσουμε είναι και ο Ολυμπιακός, θα δούμε αν θα υπάρξει απόφαση για τη συνέχιση των επαφών ή αν θα ευχαριστήσουμε την ομάδα για το ενδιαφέρον της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ