ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο διετές συμβόλαιο σε Σπανούλη!

Νέο διετές συμβόλαιο σε Σπανούλη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και θα μείνει για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3 (audio, video).

Περίπου έξι ώρες τα έλεγαν. Ο Βασίλης Σπανούλης επισκέφθηκε τα γραφεία της Arcadia και λίγο μετά τις 12, η συμφωνία με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχε ολοκληρωθεί. Μέχρι το 2018 ο αρχηγός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον αέρα του Sport24 Radio 103.3.

Βγαίνοντας μάλιστα από τα γραφεία της Arcadia, αρκέστηκε να πει δυο κουβέντες: " Είμαι ευχαριστημένος, ήταν πολύ εύκολη διαδικασία να τα βρω πάλι με τους προέδρους. Τους ευχαριστώ πολύ που με κράτησαν στον Ολυμπιακό. Εύχομαι νέες επιτυχίες και ονειρικές στιγμές για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό", τόνισε, με ορισμένους φιλάθλους που έδωσαν το "παρών" να τον χειροκροτούν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Σε βίντεο η έξοδος και οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Ακούστε πως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3 την παραμονή του αρχηγού στον Ολυμπιακό!

Θα μείνει, λοιπόν, στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του, δηλαδή μέχρι τα 36 του, εκτός κι αν τον βαστούν ακόμα τα πόδια του και αποφασίσει να συνεχίσει. Γιατί με τον Βασίλη Σπανούλη κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ...

Το ραντεβού συνεπώς που όλοι περίμεναν έγινε. Η υπόθεση έκλεισε αμέσως, δεν έγινε καν σίριαλ όπως το 2013, αφού οι Αγγελόπουλοι ικανοποίησαν απόλυτα τις επιθυμίες του ηγέτη τους. Του έδωσαν ακριβώς ό,τι ήθελε ώστε να μείνει ως το 2018 στον Ολυμπιακό, με συνολικό ποσό που πλησιάζει τα 3.000.000 ευρώ για δύο χρόνια...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Σπανούλη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάπως έτσι - δίχως στο ραντεβού να παρίσταται ο ατζέντης του Σπανούλη, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς - συμφωνήθηκε νέο διετές συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, με τον "Kill Bill" να κλείνει έτσι... 8ετία στο ΣΕΦ, αφού μετακόμισε στο Λιμάνι το καλοκαίρι του 2010.

Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά και ο σχεδιασμός των ερυθρολεύκων για την επόμενη σεζόν. Προτεραιότητα ήταν ο Σπανούλης, η υπόθεση έκλεισε και σειρά παίρνουν οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν γκαρντ, ένα 4αρι και ένα 5αρι και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις.

KILL BILL: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΝΙΚΗΤΗ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ