ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα χορηγική συνεργασία για τον Ολυμπιακό

Νέα χορηγική συνεργασία για τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε την ένταξη του Ομίλου Μαυρογένη στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Άλλος ένας χορηγός προστέθηκε στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη σεζόν που μόλις άρχισε. Ο λόγος για τον Όμιλο Μαυρογένη, εταιρία που αποτελείται από εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών GREE.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη μιας ακόμα χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Όμιλο Μαυρογένη, για τα επόμενα 2 τουλάχιστον έτη. Ο Όμιλος Μαυρογένη διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας κλιματιστικών στον κόσμο, της GREE και την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας fluo με smartphones και tablets" τόνισε μετά τη συμφωνία ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.

" Η καινούργια αυτή χορηγική συνεργασία με έναν πολύ ισχυρό Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο ενισχύει την δυναμική της ομάδας των χορηγών μας και ισχυροποιεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μας. Ελπίζουμε, μέσα από την στρατηγική μας, το βραβευμένο και αποδοτικό χορηγικό πρόγραμμά μας, το όραμα μας καθώς και τις κοινές δράσεις μας, να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των εταιρικών στόχων του Ομίλου. Καλή επιτυχία".

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη κ. Αλέξιος Μαυρογένης είπε από τη μεριά του: " Ο Όμιλος Μαυρογένη έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού είναι για εμάς στρατηγική απόφαση που συνάδει με όσα οραματιζόμαστε και επιθυμούμε ως Όμιλος για το μέλλον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ