ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα ατυχία για Αγραβάνη: Εκτός 15-20 μέρες

Νέα ατυχία για Αγραβάνη: Εκτός 15-20 μέρες

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3, ο Δημήτρης Αγραβάνης θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες λόγω τενοντίτιδας στον αριστερό τετρακέφαλο.

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Αγραβάνη. Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3 , ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες λόγω τενοντίτιδας ανάμεσα στον αριστερό τετρακέφαλο και τον προσαγωγό.

" Τα νέα στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν είναι καλά. Ο Αγραβάνης έβγαλε νέο πρόβλημα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες λόγω τενοντίτιδας μεταξύ αριστερού τετρακεφάλου και προσαγωγού" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3.

Ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ επέστρεψε πριν μερικές ημέρες στην δράση έχοντας ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξιό γόνατο (ρήξη χιαστού) που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν χρόνο. Πάνω ωστόσο που έδειξε σταδιακά έτοιμος για να μπει στο ροτέισον του Ολυμπιακού, προέκυψε το θέμα της τενοντίτιδας στο άλλο του πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στην προσπάθειά του να βρει ρυθμό, στερώντας μία λύση από τα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ κάτω από τα καλάθια.

Ο Αγραβάνης πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στην Basket League πριν ανακύψει το νέο του πρόβλημα, κόντρα σε Πανιώνιο και Ρέθυμνο Cretan Kings, έχοντας απολογισμό 2 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Ακούστε το απόσπασμα με τη γνωστοποίηση των μαντάτων για τον Δημήτρη Αγραβάνη από την εκπομπή "Το Δέκα το κακό":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ