ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπράουν και Τιλί δηλώθηκαν στη Stoiximan.gr Basket League

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (5/3, 18:00), ο Ολυμπιακός δήλωσε στο ρόστερ για τη Stoiximan.gr Basket League τους Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί.

Ο Μπόμπι Μπράουν και ο Κιμ Τιλί θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη (5/3, 18:00), που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε τις αποφάσεις του αναφορικά με το ρόστερ που θέλει να διαχειρίζεται εντός των συνόρων, όπου υφίσταται ο περιορισμός των έξι ξένων (σ.σ.: ο Ολυμπιακός έχει οκτώ συνολικά). Έτσι, προτίμησε να δώσει θέση στον νεοαποκτηθέντα γκαρντ και τον δυναμικό φόργουορντ/σέντερ, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Χόλις Τόμπσον και Κάιλ Ουίλτζερ αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες της EuroLeague από εδώ και στο εξής.

Θυμίζουμε ότι ο Κιμ Τιλί είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό που τον κράτησε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες περίπου. Όλως τυχαίως η επανεμφάνισή του στην δράση έγινε με παιχνίδι απέναντι στο "τριφύλλι", αυτή τη φορά για την EuroLeague την Παρασκευή (2/3).

Στη Stoiximan.gr Basket League, ο Χόλις Τόμπσον είχε 9.6 πόντους και 3.3 ριμπάουντ ενώ ο Κάιλ Ουίλτζερ είχε 6.2 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ