ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπόγρης: "Το όνειρο βγήκε αληθινό, η ερυθρόλευκη φανέλα γράφει Μπόγρης"

Μπόγρης: "Το όνειρο βγήκε αληθινό, η ερυθρόλευκη φανέλα γράφει Μπόγρης"

Με ένα συγκινητικό post ο Γιώργος Μπόγρης γιόρτασε τα 30α του γενέθλιά με μία φωτογραφία του ως παιδί με το κασκόλ του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι ζει το όνειρό του.

Ο Γιώργος Μπόγρης έκλεισε χθες (19/2) τα 30 του χρόνια και τα γιόρτασε με την ψυχή του. Παράλληλα, με ένα υπέροχο post στο instagram, όπου τον δείχνει παιδί με κασκόλ του Ολυμπιακού να γιορτάζει τα γενέθλιά του, έγραψε ότι το όνειρό του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού βγήκε αληθινό.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ του Ολυμπιακού έγραψε: " ...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31.
Είμαι ευλογημένος που έχω μια οικογένεια που με στήριξε και δε μου στέρησε το δικαίωμα να ονειρευτώ, αλλά με ώθησε να ανοίξω τα φτερά μου. Κέρδισα τη θέση στην ομάδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση.

Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές".

Δείτε το όμορφο post:

View this post on Instagram

...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31. Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση. Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ. Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες. #30_years_bogrinho #thimamai_akoma #imoun_paidaki #birthdayboy #redisthecolor #ημουν_νιος_και_γερασα #ποιοοοοος

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ