ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπόγρης: "Πάντα πεινασμένοι για τίτλους στον Ολυμπιακό"

Μπόγρης: "Πάντα πεινασμένοι για τίτλους στον Ολυμπιακό"

Η φιλοσοφία του Ντέιβιντ, η επιθυμία των μελών του Ολυμπιακού να κατακτήσουν τίτλους και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" πέρασαν από το.. .μικροσκόπιο του Γιώργου Μπόγρη.

Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε έναν μικρό απολογισμό της πορείας προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ και εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του για να κατακτήσουν τίτλους.

"Έλειπαν οι διεθνείς. Από σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη Σπανούλη που έχει μία υποχρέωση στο εξωτερικό με την EuroLeague (σ.σ. είναι στην Βαρκελώνη για ένα διαφημιστικό σποτ). Πήραμε ενέργεια. Ελπίζω να μην χρειαστούμε κάποιο ηλεκτροσόκ, αν κάνουμε κάποια κοιλιά. Ελπίζω να είμαστε στην κορυφή ως το τέλος. Δουλεύουμε εξαιρετικά. Έχομε βάλει τις βάσεις κι έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία του προπονητή. Χρειαζόμαστε μόνο κάποια φιλικά παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό και χημεία και να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις", είπε αρχικά ο 29χρονος σέντερ μετά την παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την εταιρεία Volton , ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον ελληνικό κορμό της ομάδας του:

"Συνήθως οι ξένοι παίκτες αλλάζουν. Είναι σπάνιο να μείνουν όλοι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχει μία βάση Ελλήνων παικτών, γιατί είναι πιο εύκολο να βάλουμε τα καινούρια παιδιά στο κλίμα. Η αλλαγή προπονητή είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουν εμπειρία, θα προσαρμοστούν και θα βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλει ο προπονητής. Αυτό που θα φέρει ο κόουτς είναι νέες ιδέες, άλλον αέρα και κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν κρίνω. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και όλοι οι τρόποι παιχνιδιού είναι σωστοί. Εμείς θα στηρίξουμε αυτό που θέλει να βγάλει ο προπονητής στο γήπεδο κι ελπίζω στα μέσα Ιουνίου να έχουμε πετύχει τους στόχους μας και να περάσουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι".

Τέλος, ο Γιώργος Μπόγρης παρατήρησε πως "πάντα είμαστε πεινασμένοι. Υπάρχει μία έξτρα πίεση, γιατί η ομάδα έμεινε μακριά από τους τίτλους πέρσι και αυτό δεν συνηθίζεται. Είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη μέρα. Έχουμε παιδιά στην ομάδα που μπορούν να μας πάρουν από το χέρι και με εμπειρία. Υπάρχει ενθουσιασμός κι έχουμε και νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν. Η έλευση του κόουτς, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που όλοι σέβονται και τον κοιτούν στα μάτια, θα μας δώσει την έξτρα ώθηση και την εμπειρία για να πάρουμε τίτλους. Η πορεία του έχει δείξει πως είναι πάρα πολύ καλός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ