ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγρης: "Εμείς θα είμαστε οι χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς"

Μπόγρης: "Εμείς θα είμαστε οι χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς"

Ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε ότι παρά τις δύο μαζεμένες ήττες από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα χαμογελάσει στο τέλος της χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε με χιούμορ στην αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους οπαδούς των "πράσινων".

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (20/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague , με την σκέψη αρκετών να βρίσκεται πάντως ακόμα στην χθεσινή (18/11) ήττα από τον Παναθηναϊκό .

Παρά πάντως το γεγονός ότι αυτή ήταν η 2η ήττα των "ερυθρόλευκων" από τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες 9 ημέρες (μία για την EuroLeague και μία για την Basket League), ο Γιώργος Μπόγρης εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη NOVA αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και συνολικά για την σεζόν. Εμείς θα είμαστε οι χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σέντερ, για να συμπληρώσει σχετικά με τα δύο παιχνίδια: " Ήταν δύο διαφορετικά ματς. Στο πρώτο χάσαμε την συγκέντρωση μας, παλέψαμε αλλά τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα μας.Στο δεύτερο είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες κατοχές και πληγωθήκαμε από την επίθεση μας. Είναι Νοέμβριος ακόμα, είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια, μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα ματς στην EuroLeague".

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που έχει από τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Μπόγρης τόνισε: " Είμαι ένα παιδί που παίζει πάντα με πάθος, που δένεται με την ομάδα που παίζει και που αντλεί αδρεναλίνη και ενέργεια από αυτό. Τα περισσότερα τα κάνω και με χιούμορ. Κάποιαπράγματα που ακούγονται είναι πολύ άσχημα, όσο και αν θέλουμε να γίνουμε Ευρώπη είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Μόνο έτσι μπορείς να ξεπεράσεις κάποια πράγματα.

Το να βάλεις το κεφάλι κάτω δεν είναι λύση. Το χιούμορ και το πάθος είναι καλύτερα. Αν κερδίζαμε θα ήταν φανταστικό, αλλά δεν πειράζει. Όταν κερδίσουμε, θα πουν "τι ωραία που πανηγυρίζει ο Γιωργάρας". Σαν Γιώργος, αν έβλεπα έναν συμπαίκτη μου να παίζει έτσι, θα ανέβαζα τον ρυθμό και την προσπάθειά μου. Θεώρησα πως βοηθάω και τους συμπαίκτες μου έτσι, ειδικά σε ένα σημείο που κάναμε κοιλιά. Δεν μας βγήκε, θα βγει στο επόμενο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ