ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεν κρατάω κακία"

GOMELSKY CUP 2019 / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2019 / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, αφού ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό και σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα της ζωής του, το οποίο ίσως είναι μακριά από το μπάσκετ. Ο ίδιος ωστόσο τονίζει ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην "Boston Globe", όπου αναφέρθηκε στο διάστημα που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, την ασθένειά του (σκλήρυνση κατά πλάκας) και τα επόμενα πλάνα του.

" Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα" δήλωσε αρχικά ο Μπλατ, πριν συμπληρώσει: " Υπήρχαν και πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ΄τι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία όμως".

Στην συνέχεια ο Μπλατ μίλησε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο ενδεχομένως να τον βρει μακριά από το μπάσκετ: " Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα".

Ο Μπλατ μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις του: " Πρεσβευτής. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρεσβευτής, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω την χώρα μου".

Κλείνοντας, ο Μπλατ μίλησε και για την καθημερινότητά του, όπου παραδέχθηκε πως " έχω κάποιες καλές ημέρες και κάποιες λιγότερο καλές, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν ασκώ την προπονητική. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Η αυτολύπηση δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να σε ρίξει κι άλλο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ενημερωθήκαμε για την ασθένεια. Είναι όλοι ρεαλιστές. Δεν απειλείται η ζωή μου, όχι άμεσα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ