ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Χάρηκα πολύ για τον Αγραβάνη"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτή τη φορά, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έδωσε σπουδαίες ατάκες. Αυτή τη φορά, στάθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη, τον παίκτη που γύρισε μετά από ένα χρόνο στα παρκέ.

Δύο πρόσωπα είχε ο Ολυμπιακός στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ένα αρκετά κακό στο πρώτο μέρος και ένα πολύ αποτελεσματικό (σε άμυνα κι επίθεση) στο δεύτερο. Το τελικό 98-72 δεν αφήνει πολλά περιθώρια σχολιασμού της αναμέτρησης, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να στέκεται φυσικά στην επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη μετά από ένα χρόνο μάχης με πόνους, γιατρούς, μετά από ένα χρόνο στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού:

" Δυστυχώς είναι σύνηθες όταν βρίσκεσαι σε μια περίοδο με τόσο δύσκολους αγώνες, να έχεις κάποια άσχημα διαστήματα όπως αυτό που είχαμε εμείς στο πρώτο μέρος του σημερινού ματς. Μιλήσαμε γι' αυτό στο ημίχρονο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά. Έκανε καλή δουλειά ο Πανιώνιος. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πραγματικά καλά και στις δύο άκρες του παρκέ κι αυτό έκρινε τη διαφορά.

Το σημαντικότερο που μας συνέβη σήμερα, ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη. Ήταν εκτός για ένα χρόνο, δούλεψε πραγματικά πολύ σκληρά για να πατήσει ξανά παρκέ. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, όλοι είμαστε χαρούμενοι γι' αυτόν. Σωματικά είναι κοντά στο 100%, μπασκετικά χρειάζεται χρόνο. Χάρηκα που τον είδα σήμερα στο γήπεδο.

Οι αγώνες είναι σαν τις προπονήσεις, έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε διάφορες καταστάσεις. Κι αν κερδίζεις κιόλας, όλα πηγαίνουν καλά διότι οι αγώνες είναι η πραγματική ζωή. Είμαι χαρούμενος για τον ρυθμό που είχαμε τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και απέναντι στον Πανιώνιο. Το θέλαμε και το καταφέραμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ