ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Θα ήμουν ευτυχισμένος εάν είχα παίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Το πρόβλημα υγείας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τα δύο θέματα για τα οποία μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" του ΣΚΑΪ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας , τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή του, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" του ΣΚΑΪ:

Για τον Γιάννη Αντετοκουνμπο και εάν θα τον επέλεγε πρώτο, εάν έφτιαχνε μία ομάδα από το μηδέν:

" Χωρίς αμφιβολία, αν ήμουν προπονητής του Γιάννη θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος να έχω αυτή την πρόκληση γιατί είναι τρομερός και το έχει αποδείξει. Ο Γιάννης θα ήταν αναμφίβολα μια σπουδαία επιλογή για να αρχίσω μία ομάδα. Θα μπορούσα να σκεφτώ και κάποιους άλλους αθλητές που είναι εξίσου ξεχωριστοί, αλλά αν μου έλεγαν ότι ο Γιάννης θα περνούσε το κατώφλι, θα ήμουν πολύ χαρούμενος".

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον λόγο που το αποκάλυψε:

" Ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους τριγύρω μου. Δεν ήθελα να κρατάω ή να κρύβω πράγματα, που θα με έκαναν ανασφαλή και να χάσω την αυτοπεποίθησή μου".

Για το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν το έμαθε:

" Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το να συνεχίσω να δουλεύω. Διότι πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι του ποιος είμαι. Αναρωτιόμουν αν θα ήμουν ικανός να λειτουργήσω, να είμαι ανεξάρτητος και να κάνω πράγματα που αγαπάω".

Για το πώς είπε το πρόβλημά του στους δικούς του ανθρώπους:

" Είναι οι άνθρωποι που είναι κοντά μου και με ενδιαφέρει αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Με έβλεπαν να μπαίνω σε δύσκολες καταστάσεις και να είμαι αγχωμένος για να μάθω τι ακριβώς είναι αυτό που μου συμβαίνει. Το να μοιραστώ μαζί τους δεν ήταν δύσκολο, όσο το να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα και την αντίδρασή τους. Όπως περίμενα από την αρχή, ήταν πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου".

Δείτε την συνέντευξη του Ντέιβιντ Μπλατ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ