ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Στενοχωρημένος, απογοητευμένος, όχι όμως προβληματισμένος"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος πως τα πράγματα θα φτιάξουν στη συνέχεια της χρονιάς δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, λίγα λεπτά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα αντιστρέψει το κλίμα στη συνέχεια της σεζόν, όταν το πρόγραμμα θα είναι πιο ευνοϊκό για εκείνον δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

" Χρειάζεται χρόνος... Παίξαμε δυο φορές νωρίς στη σεζόν σε αυτό το γήπεδο κι αυτό ήταν κάτι νέο για τους νεαρούς αθλητές μας" εξήγησε ο έμπειρος τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε: " Κάποιες φορές είναι καλύτερο να πληρώνεις νωρίς και να επιβραβευθείς αργότερα. Εννοείται πως το πρόγραμμα είναι πρόβλημα για εμάς αυτή την εποχή, πρέπει απλά να πιεστούμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αργότερα τα πράγματα θα είναι με το μέρος μας. Η προσπάθεια των παικτών είναι σπουδαία, έχουν χαρακτήρα, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα. Είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όμως δεν προβληματίζομαι γιατί ξέρω πόσο δουλεύουμε καθημερινά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ