ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Περίμενα πως δεν θα παίζαμε καλά"

Μπλατ: "Περίμενα πως δεν θα παίζαμε καλά"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλή, ενώ ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ζακ ΛεΝτέι δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πρεμιέρα του 3ου "International Basketball Tournament Crete" και την εικόνα που παρουσίασαν οι "ερυθρόλευκοι".

"Δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε. Έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού. Για τους παίκτες είναι καλό να κερδίζεις και τέτοια παιχνίδια, όταν δεν παίζεις και τόσο καλά. Είναι πολλά αυτά που θέλουμε να δούμε. Είπα και στους παίκτες μου ότι περίμενα ότι δεν θα παίζαμε καλά, γιατί δεν θα ήταν φυσιολογικό. Είχαμε απουσίες τις προηγούμενες μέρες. Είναι καλό που ήρθε και η νίκη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το παιχνίδι είναι αποτέλεσμα του τι κάνουμε ως ομάδα. Είμαστε στο σωστό δρόμο και δουλεύουμε ως ομάδα", ανέφερε ο 59χρονος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ζακ ΛεΝτέι τόνισε πως "είχαμε πολλές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων. Κάποια παιδιά επέστρεψαν, αλλά αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και να παίξουμε καλύτερα", ενώ αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, είπε πως "οι αριθμοί δεν λένε κάτι. Δεν παίξαμε καλά ως ομάδα. Θα δούμε το video και θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Είμαι εδώ για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ