ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο"

Μπλατ: "Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από το Περιστέρι, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του τη συνέχεια των υποχρεώσεών της στην Basket League.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε και στα άμεσα πλάνα της ομάδας του προσπαθώντας συγχρόνως να δώσει το σύνθημα αντεπίθεσή της.

"Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά, ενώ αμυντικά καταρρεύσαμε σε κάποια συγκεκριμένα plays που αν και τα είχαμε προετοιμάσει, δεν κάναμε καλή δουλειά", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να προωθήσει περισσότερους παίκτες από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού λόγω των... συνθηκών που επικρατούν:

"'Οχι... Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο".

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για τον αν έχει κάνει τον απολογισμό της σεζόν με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο : "Μιλάμε κάθε μέρα για τα πάντα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Χάσαμε την πρόκριση για κάποιους πόντους εδώ και εκεί. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ