ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά"

Μπλατ: "Όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στο Λαύριο στην 5η "στροφή" της Basket League.

O Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League και στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του MVP της αναμέτρησης, Βαγγελη Μάντζαρη αλλά και των υπολοίπων παικτών της ομάδας του.

"Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες ήρθαν και έπαιξαν ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις Παρασκευή και Κυριακή. Έχεις μόλις μία μέρα να προετοιμαστείς. Είναι πάντα δύσκολο, ειδικά όταν το παιχνίδι είναι νωρίς το απόγευμα. Είμαι χαρούμενος που ήταν έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και υποστήριξαν τα παιδιά. Το εκτιμώ πολύ και μας βοήθησαν. Πιστεύω πως και οι δώδεκα παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν πολύ καλή δουλειά", είπε ο 59χρονος προπονητής του Ολυμπιακού στην συντέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Νωρίτερα, ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε μιλήσει στην Cosmote ΤV και είπε πως "αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Μοιράσαμε το χρόνο και έπαιξαν όλοι".

Σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τόνισε πως " είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν ο Μάντζαρης και ο Μπόγρης. Όλοι, οι παίκτες, όμως, αγωνίστηκαν με τον σωστό τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ