ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός είναι στη σωστή κατεύθυνση"

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός είναι στη σωστή κατεύθυνση"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ζακ ΛεΝτέι στο 28'.

Ο Ολυμπιακός στην 2η "στροφή" του "Costa del Sol" δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά ο Ντέιβιντ σημείωσε την πολύ καλή εικόνα που είχε η ομάδα του για 35', ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ζακ ΛεΝτέι - ο οποίος υπέστη κράμπα - στο 28'.

"Ήταν ένα back2back παιχνίδι και θεωρώ πως οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν κόντρα σε μια σκληρή, υψηλού επιπέδου ομάδα. Στο 35' ήμασταν μπροστά με δύο πόντους και αυτό χωρίς τον Σπανούλη, που δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος και τον ΛεΝτέι που τραυματίστηκε στην 3η περίοδο. Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του. Οι παίκτες μας έκαναν καλή δουλειά και ανταποκρίθηκαν στο διάστημα που απουσίαζαν οκτώ παίκτες από το ρόστερ μας. Η μια νίκη και το ένα καλό παιχνίδι μας δείχνει πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση και είμαι χαρούμενος με την παρουσία μας στο τουρνουά", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ