ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Η άλλη ομάδα έπαιξε καλά"

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού με την Κύμη παρά την κούραση που είχαν από το ταξίδι στη Ρωσία.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην Κύμη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League και χρειάστηκε ένα τρίποντο του Τουπάν στα 17'' πριν την ολοκλήρωση του αγώνα για να πάρει τη νίκη με 77-74 στο κλειστό της Χαλκίδας.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν στο τέλος οι παίκτες του, αλλά και στην κούραση που είχαν από το ταξίδι στη Ρωσία.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε αρχικά: "Όταν επιστρέφεις από ένα ταξίδι και έχεις μετά βίας μία προπόνηση πριν από το ματς, εξαρτάται από τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να βγάλουν ορισμένα συστήματα. Η άλλη ομάδα έπαιξε καλά. Είχε μία εβδομάδα να προετοιμαστεί και έκανε σπουδαία δουλειά. Ευτυχώς είχαμε αρκετή ενέργεια στο τέλος για να βγάλουμε κάποια συστήματα και να πάρουμε το παιχνίδι".

Τέλος σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από το ματς με την Κύμη ο 59χρονος κόουτς δήλωσε: "Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και σίγουρα κατά τη διάρκεια της σεζόν πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να το κάνεις αυτό. Αυτός δεν είναι πάντα όμορφος, όμως οι παίκτες μου έκαναν ένα βήμα μπροστά στο κρίσιμο σημείο. Αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ