ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Έτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού, ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ"

Μπλατ: "Έτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού, ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει πανέτοιμος ενόψει της σεζόν 2018/19. Με την έναρξη της προετοιμασίας να αναμένεται στις 21 Αυγούστου, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο του Ισραήλ, όπου έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε ότι η πρώτη του επιλογή ήταν το ΝΒΑ και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε:

Για τον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, απαιτήσεις και πολλή στήριξη. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση, δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα. Έχω συνηθίσει τις προκλήσεις και ανυπομονώ. Περιμένω να δω το κοινό σε δράση, είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτής της ατμόσφαιρας, όπως ήμουν στη Μακάμπι και στο ΝΒΑ".

Για το γεγονός ότι πρώτος στόχος του ήταν η επιστροφή στο ΝΒΑ: "Κάποιες φορές καταλήγεις στο δεύτερο επίπεδο. Ένιωσα λίγο απογοητευμένος που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ επειδή ήθελα να επιστρέψω".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: " Ο Σπανούλης είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της EuroLeague. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, που είναι ακόμα πεινασμένος και θέλει να επιστρέψει η ομάδα στα τρόπαια. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω".

Για το μπάσκετ στο Ισραήλ: " Το μπάσκετ κάνει κύκλους στο Ισραήλ και τώρα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο. Το καλύτερο που έχω δει εδώ και πέντε χρόνια. Τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο συμμετοχής και για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθούν στο σωστό μέρος. Η νέα γενιά των Ισραηλινών παικτών είναι καλή και δυνατή και θα δούμε καλύτερα πράγματα από αυτούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ