ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Είμαστε σαν τους αλχημιστές"

Μπλατ: "Είμαστε σαν τους αλχημιστές"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκρυψε πως θέλει να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ αναφέρθηκε και στα "καθήκοντά" που έχει ο κάθε προπονητής.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να βγάλει το 100% από τους παίκτες του τόσο εντός, όσο κι εκτός του γηπέδου, όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της παρουσίασης της Basket League της σεζόν 2018-19.

"Ευχαριστώ τους χορηγούς για την υποστήριξη στην ελληνική λίγκα και τους φιλάθλους που ακολουθούν το άθλημα και μας δίνουν λόγο ύπαρξης. Πάντα έλεγα ότι θα δούμε τι θα φέρει το φως του ήλιου. Είμαστε σαν τους αλχημιστές που προσπαθούν να βγάλουντο καλύτερο προϊόν που μπορούν. Ως προπονητής πάντα πίστευα πως πρέπει να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, τόσο ως παίκτες, όσο και ως χαρακτήρες. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση", είπε ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής κατά την παρουσίαση της Basket League της νέας σεζόν.

Ο ΒΑγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του ανέφερε: "Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος. Τα δύο χρόνια που έχουμε μείνει χωρίς τίτλο είναι πολλά για εμάς. Θα κοιτάξουμε να δούμε τα λάθη μας, έχουμε έναν νέο προπονητή με νέα φιλοσοφία και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στα τρόπαια".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ