ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Δουλειά μου να κρατήσω την ομάδα ενωμένη"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε ότι κανείς στον Ολυμπιακό δεν χαίρεται από τις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο είναι δική του αποστολή να φροντίσει ώστε οι "ερυθρολευκοι" να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην συνέχεια.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Basket League , o Ολυμπιακός μετράει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (2 από τον Παναθηναϊκό και ενδιάμεσα μία από την Φενέρμπαχτσε). Το γεγονός αυτό είναι λογικό να έχει προκαλέσει μία ανησυχία, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη NOVA κατά την αποχώρηση των "ερυθρόλευκων" για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (20/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι είναι δική του αποστολή να αλλάξει το κλίμα.

" Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το αρνητικό σερί. Είναι κομμάτι της χρονιάς και της ζωής μας. Στόχος μας είναι να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει: "Είμαστε καινούργια ομάδα και η δουλειά μου είναι να κρατήσω την ομάδα ενωμένηκαι να προχωρήσουμε σε επιτυχίες το επόμενο διάστημα".

Αναφερόμενος τέλος στον αγώνα με την Μπάγερν, τόνισε: " Έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Είναι μία ομάδα που παίζει δυνατά και πιέζει πολύ στην άμυνά. Παίζουν αρκετό καιρό μαζί και δημιουργούν προβλήματα και στην επίθεση χάρη στην ομαδικότητά τους.
Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι ο παίκτης κλειδί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να τα πάμε καλά. Δεν είναι ο μόνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ