ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Χαρά και τιμή η παρουσία του κόσμου"

Μπαρτζώκας: "Χαρά και τιμή η παρουσία του κόσμου"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού κόντρα στην Πινιέιρος, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης (videos).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Πινιέιρος και δεύτερη φορά και κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και την παρουσία του κόσμου που πανηγύρισε την κατάκτηση του Διηπειρωτικού.

" Καλησπέρα σας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι από την εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού. Το ταξίδι αυτό για εμάς ήταν μία αξέχαστη εμπειρία. Γνωρίσαμε μια όπως είπα και προχθές την κουλτούρα ενός λαού που αγαπάει τα σπορ και ταυτόχρονα πήραμε πάρα πολλές πληροφορίες για το πως παίζεται το μπάσκετ στην Λατινική Αμερική.

Σήμερα είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε προετοιμασία, όσον αφορά την τακτική του αντιπάλου, έτσι ήμασταν πιο έτοιμοι να αντιδράσουμε στον τρόπο παιχνιδιού της Πινιέιρος", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

" Και ταυτόχρονα ήμασταν πιο ξεκούραστοι γιατί είχαμε ακόμα δύο ημέρες εδώ και είχαμε προσαρμοστεί στην μεγάλη διαφορά ώρας. Θα ήθελα να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και να πω ότι νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είχαμε τόσο κόσμο δίπλα μας εδώ. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους καινούριους μας παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός.

Είδαν ότι και η υποστήριξη που είχαμε στην άλλη μεριά του πλανήτη θα τους βοηθήσει στην προσαρμογή τους. Τελειώνοντας θα ήθελα να το αφιερώσω και εγώ στους προέδρους μας και για την ευκαιρία που μας δίνουν να συμμετέχουμε σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και να κατακτάμε τίτλους. Ευχαριστώ".

Πρίντεζης: "Ξεκινάει με όμορφο τρόπο η χρονιά"

Ο Γιώργος Πρίντεζης, από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει η χρονιά με τόσο όμορφο τρόπο. Σήμερα κερδίσαμε έναν τελικό με τους πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής. Είναι ένας θεσμός της FIBA και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε αυτό.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό και για τη χώρα που η τελευταία ομάδα που πήρε το Διηπειρωτικό και η τελευταία που το ξαναέφερε ήταν από την Ελλάδα. Οπότε είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για την Ελλάδα αυτό το πράγμα που συμβαίνει για το ελληνικό μπάσκετ.

Μακάρι να γίνει θεσμός γιατί είναι μία πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση, όπου από ότι είδα το χάρηκε πάρα πολύ ο κόσμος. Ξέχωρα από την κούραση είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο που γίνεται με τις καλύτερες ομάδες των δύο ηπείρων. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήταν σήμερα και να υποστήριξαν.

Όχι μόνο σήμερα αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους προέδρους μας που κράτησαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμού. Εκ μέρους όλων των παικτών θα θέλαμε να τους αφιερώσουμε το συγκεκριμένο Κύπελλο. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία όλοι".

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστέψει από την Βραζιλία την Δευτέρα στις 21:55 το βράδυ μέσω Φρανκφούρτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ