ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κοιτάζουμε την αγορά και για γκαρντ"

Μπαρτζώκας: "Κοιτάζουμε την αγορά και για γκαρντ"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για γκαρντ, αλλά θα κάνει κίνηση μόνο αν πληρούνται κάποιες προδιαγραφές, όπως στην περίπτωση του Έλις.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για γκαρντ, αλλά δεν θα κάνει κίνηση αν δεν βρει έναν παίκτη που να ταιριάζει σε αυτά που θέλει. Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα με τη Μπασκόνια (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: " Επειδή είμαστε αριθμητικά λίγοι, είμαστε στην αγορά να κοιτάξουμε και για γκαρντ. Αν ειναι μία περίπτωση σαν του Έλις, όπου για όλες τις οπτικές ήταν καλή για εμάς, θα προχωρήσουμε. Αν δεν είναι δεν θα τον φέρουμε. Εγώ δεν είμαι υπέρ των αλλαγών, γενικά οι προπονητές δεν είναι των αλλαγών".

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Οκτάβιους Έλις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Η απόφαση που πήραμε να υπογράψουμε τον Έλις είχε και την παράμετρο ότι έπαιζε στην Ελλάδα, ξέρει το μέγεθος του Ολυμπιακού, έχει κίνητρο, έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Να ευχαριστήσω τον Προμηθέα και ένα συγγνώμη που τον πήραμε. Χάρηκα που κέρδισαν χθες. Οι άνθρωποι έχουν δουλέψει μαζί του και τον έχουν βελτιώσει. Πρέπει να βελτιωθεί και στο άλλο επίπεδο γιατί η διαφορά ανάμεσα στο EuroCup και EUroLeague είναι μεγάλη. Είχε το μικρότερο δυνατό ρίσκο αυτή η επιλογή".

Σχετικά με το γεγονός ότ ι οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού έμειναν άποντοι στον αγώνα με την Ζενίτ, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: " Το σημαντικό δεν είναι ότι έμειναν στους μηδέν πόντους. Το χειρότερο ήταν ότι δεν συμμετείχαν σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού που είχαμε κάνει προετοιμασία προετοιμασία.

Μας στοίχισε αυτό, αλλά ο Ολυμπιακό δεν γίνεται να βγάλει την χρονιά με 4-5 παίκτες, θέλουμε περισσότερους. Δουλέψαμε μαζί τους και ψυχολογικά. Στο ματς με τη Μπάγερν μας βοήθησαν και κερδίσαμε".

Σχετικά με το αν φοβάται πως αν ο Ολυμπιακός βγει εκτός στόχων οι παίκτες θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, τόνισε: " Η Ευρωλίγκα είναι μία διοργάνωση που φτιάχνει και καταστρέφει καριέρες δεν γίνεται να υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Ο κίνδυνος είναι οι παίκτες να παίζουν για τα νούμερά τους, για το επόμενο συμβόλαιο. Είναι στη δική μας αρμοδιότητα να μην το επιτρέψουμε αυτό".

Τέλος, σχετικά με τον αγώνα με τη Μπασκόνια ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" δήλωσε: Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο σε σχέση με το ματς με τη Ζενίτ. Τις συνθήκες ενός αγώνα τις ορίζει και ο αντίπαλος. Η Μπασκόνια είναι σε παρόμοια θέση με εμάς. Είναι ομάδα με ποιότητα και μία ομάδα με σκαμπανεβάσματα, κυρίως επειδή δεν έχει καλή χημεία φέτος. Πρέπει να παίξεις δυνατά για να τη νικήσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ