ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοιράζει αυτόγραφα ο Ρόμπερτς

Μοιράζει αυτόγραφα ο Ρόμπερτς

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, το ακριβότερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, θα μοιράζει το πρωί της Παρασκευής αυτόγραφα στους φίλους των "ερυθρόλευκων".

Η Παρασκευή (25/8) είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Όσοι θέλουν, δε, να πάνε το πρωί, ενδεχομένως να συναντήσουν και τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος θα βρεθεί από τις 10:00 έως τις 10:45 στα εκδοτήρια του ΣΕΦ και θα μοιράζει αυτόγραφα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Την Παρασκευή (25/08) θα λειτουργήσουν για τελευταία φορά, για την καλοκαιρινή περίοδο, τα εκδοτήρια του ΣΕΦ και αυτό γιατί τα… κλείνει ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Όσοι φίλοι του Ολυμπιακού επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, θα μπορούν να το κάνουν έως και την Παρασκευή (25/08) και αυτό γιατί ο Μπράιαν Ρόμπερτς, θα βρεθεί εκεί στις 10:00 και… θα τα κλείσει.

Όσοι θέλουν να δουν τον Αμερικανό πλέι μέικερ να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο, θα μπορούν να πάνε στα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 10:45, διάστημα κατά το οποίο ο Αμερικανός θα είναι εκεί.

Από τη Δευτέρα (28/08), όσοι φίλοι των Πειραιωτών θελήσουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα μπορούν να το κάνουν από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς τα εκδοτήρια θα είναι πλέον κλειστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ