ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτινγκ διαρκείας στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ

Μίτινγκ διαρκείας στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ

Στα αποδυτήρια του ΣΕΦ έγινε μίτινγκ διαρκείας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να συζητούν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Αυτοκριτική, βίντεο, συσπείρωση και ζητούμενο η άμεση αντίδραση. Κάνει ντεμπούτο με Ρέθυμνο ο Γουίλτζερ.

Ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (την δεύτερη για φέτος), οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο γήπεδο τους, με σκοπό να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/11, 18:00) στον Πειραιά.

Η προπόνηση όμως καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έγινε μίτινγκ διαρκείας! Οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" συζήτησαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του για περίπου δύο ώρες. Είδαν σε βίντεο τον αγώνα, έκαναν την αυτοκριτική τους, ανέλυσαν τα λάθη τους, οι αθλητές δέχτηκαν έντονες παρατηρήσεις και ο καθένας ανέλαβε τις ευθύνες του.

Οι Πειραιώτες θέλουν να προχωρήσουν συσπειρωμένοι και ενωμένοι και πλέον ζητούμενο είναι η άμεση αντίδραση. Άλλωστε, ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/11) την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ακολούθως την Παρασκευή (17/11) θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα.

Ντεμπούτο για Γουίλτζερ, ξεκούραση για Μάντζαρη

Ο νεοαποκτηθείς Καναδός πάουερ-φόργουορντ, Κάιλ Γουίλτζερ, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα μείνει εκτός δωδεκάδας και θα ξεκουραστεί, καθώς τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με τον τραυματισμό στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ