ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Φταίμε όλοι για τον τελικό του Κυπέλλου"

Μιλουτίνοβ: "Φταίμε όλοι για τον τελικό του Κυπέλλου"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, σχολιάζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια το αποτέλεσμα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα Aries πριν από μία εβδομάδα απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ δεδομένου ότι έκανε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού πρόλαβε σε 24'39'' συμμετοχής να σημειώσει 20 πόντους και να μαζέψει 18 ριμπάουντ, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία της καριέρας του.

Όπως ήταν φυσικό, κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, από την στιγμή που συγκέντρωσε 47 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Θέλω να βοηθάω τη ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο στόχους και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι τους θέλουμε. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις".

Αναφορικά με την αξία της ανάδειξής του σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, σημείωσε ότι " το είχα δηλώσει και μετά το παιχνίδι… Προσωπικά δεν με νοιάζουν ούτε τα ρεκόρ, ούτε οι ατομικοί τίτλοι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικά ο Ολυμπιακός, να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της", ενώ πρόσθεσε για τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας: " Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και φταίμε όλοι για αυτό. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να "διορθώσουμε" αυτό που έγινε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο στόχους και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι τους θέλουμε. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ