ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Δεν παλέψαμε όσο θέλαμε"

Μιλουτίνοφ: "Δεν παλέψαμε όσο θέλαμε"
INTIME SPORTS

Τη δική του οπτική για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έδωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μιλώντας στο Sport24.gr.

Μέσα σε δέκα ημέρες, ο Ολυμπιακός βίωσε το ίδιο σενάριο. Με κάποιες μικρές αλλαγές βέβαια, αλλά η ουσία είναι πως σε αμφότερες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν ως ηττημένοι από το παρκέ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν μεν απογοητευμένος από την έκβαση της χθεσινής (19/10) αναμέτρησης με το "τριφύλλι", πλην όμως δεν φάνηκε απαισιόδοξος -μιλώντας στο Sport24.gr.

" Το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιωθήκαμε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του 21χρονου σέντερ, ο οποίος προχώρησε στο τεχνικό κομμάτι: " Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ένα κενό διάστημα, με αποτέλεσμα να μας τιμωρήσει ο Παναθηναϊκός κι από εκεί να "χτίσει" τη νίκη του. Παλέψαμε σκληρά. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχει δρόμο ακόμα...".

Όσο για τη συνέχεια; Φάνηκε πολύ αισιόδοξος, αν και " πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα και να διορθώσουμε τα λάθη μας", πριν επανέλθει στα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου " δεν φοβηθήκαμε, απλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Δεν παλέψαμε όσο θέλαμε. Έχουμε όμως χρόνο να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας. Πρέπει να παίζεις καλά για σαράντα λεπτά, αν θέλεις να κερδίσεις. Αυτό κάνει τη διαφορά για να φτάσεις μέχρι την κατάκτηση του τίτλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ