ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τον Τουπάν θέλει και Τίμα ο Ολυμπιακός

Latvia's Janis Timma applauds the crowd after winning 73-66 in the EuroBasket European Basketball Championships match, round of sixteen, against Slovenia, on Saturday, Sept. 12, 2015 in Lille, northern France. (AP Photo/Michel Spingler)
AP Photo/Michel Spingler AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Μετά την απόκτηση του Αξέλ Τουπάν ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως επόμενο στόχο Γιάνις Τίμα, τον οποίο περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια.

Ο Αξέλ Τουπάν ήρθε , ο Γιάνις Τίμα είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "στόχαστρό" του τον Λετονό φόργουορντ, τον οποίο θέλει για να συμπληρώσει τις θέσεις των φόργουορντ. Για να προχωρήσει όμως στην απόκτησή του πρέπει πρώτα ο Τίμα να μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι στο πρόσωπο του Τίμα έχει βρει τον παίκτη που θα "κολλήσει" με τον Κώστα Παπανικολάου στην θέση του σμολ φόργουορντ, ο οποίος ταυτόχρονα, αν χρειαστεί, θα δώσει βοήθειες και στην θέση του πάουερ φόργουροντ.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτηση του Λετονού, τότε ο Τουπάν αναμένεται να περάσει αρκετή ώρα σε θέση σούτινγκ γκαρντ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Ντέιβιντ Μπλατ να παίξει το γνωστό του μπάσκετ που απαιτεί την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση πολλών ημίψηλων παικτών.

AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ