ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Ρόμπερτς και δίχως Σπανούλη ο Ολυμπιακός με Κύμη

Με Ρόμπερτς και δίχως Σπανούλη ο Ολυμπιακός με Κύμη

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ξεπέρασε την θλάση, επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού και θα παίξει κόντρα στην Κύμη την Κυριακή (15/10, 17:00). Έμειναν εκτός Σπανούλης και Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας στόχο την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Την Κυριακή (15/10) το απόγευμα (17:00), οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Κύμη εκτός έδρας.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος και θα λάβει μέρος στην αναμέτρηση κόντρα στην Κύμη. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια, ξεπέρασε την θλάση (πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο) που αντιμετώπισε.

Εκτός θα συνεχίσει να είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρέμεινε στην Αθήνα και θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση, όπως έχουμε αναφέρει, έχει τεθεί νοκ-άουτ και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα προφυλαχθεί-ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (οστικό οίδημα κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας). Ο Έλληνας φόργουορντ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς απέναντι στην Μάλαγα (20/10), ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον 35χρονο γκαρντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ