ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Κυριακή (18/10) στο ΣΕΦ, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του ενόψει ΟΑΚΑ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Χάντερ.

Στην προπόνηση της Κυριακής (18/10) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το "παρών" έδωσαν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν διακριτικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναθηναϊκού, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν το βράδυ (20:30) της Δευτέρας (19/10) στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός σέντερ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στους κοιλιακούς, αισθάνεται καλύτερα και συμμετείχε για δεύτερη μέρα στο κομμάτι με τις επαφές. Το προπονητικό-τιμ όμως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το αν θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση.

Ναι μεν ο παίκτης αισθάνεται καλύτερα, αλλά ο Οθέλο Χάντερ είναι φανερά ανέτοιμος από την απουσία του από την αγωνιστική δράση, έχοντας λείψει τόσο από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, όσο και από τα πρόσφατα παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) της. Και συνήθως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (αλλά και οι περισσότεροι προπονητές) σπάνια εμπιστεύονται παίκτη τους όταν έχει απουσιάσει αρκετό διάστημα. Περισσότερα στη πράξη.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ για δεύτερη μέρα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Είναι δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν συνέβη απέναντι στη Τσεντεβίτα για προληπτικούς λόγους.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρακολούθησαν σε βίντεο το τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το Κύπελλο. Έκαναν την αυτοκριτική τους, είδαν τα λάθη τους, αναγνώρισαν τις αδυναμίες που εμφάνισαν σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία και στόχος τους είναι, πέρα από τη νίκη, να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι παίκτες σιγά-σιγά γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και από τα επίσημα παιχνίδια. Αρχίζουν και βγάζουν συνεργασίες στο παρκέ, λειτουργούν καλύτερα σαν σύνολο και θεωρείται σίγουρο πως οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν περισσότερο έτοιμοι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι για ακόμη ένα ματς θα ποντάρουν στην καλή τους άμυνα, καθώς από εκεί θα βρουν ρυθμό στην επίθεση. Υπάρχει απ' όλους μεγάλο κίνητρο για το "διπλό" στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ