ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Σε συνέντευξη του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης απάντησε στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011 και μέχρι τώρα αποτελεί μέρος του βασικού κορμού των επιτυχιών αυτής της ομάδας. Φέτος, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, αλλά όπως σχολίασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV και στην εκπομπή "Pick n' Roll", υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας τους.

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό: "Είναι κάτι πολύ μακρινό για μένα αυτό τώρα. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα θα γίνουν. Είναι λογικό όταν κάπου βρίσκεσαι έξι χρόνια να θέλεις να συνεχίσεις. Νομίζω ότι υπάρχει θέληση και από μένα και από την ομάδα και μακάρι να γίνει η ανανέωση".

Για την περασμένη αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη: "Νομίζω ότι δεν κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν κάναμε εκτός έδρας νίκες. Αν το σύστημα πέρυσι ήταν όπως φέτος, θεωρώ ότι θα ήμασταν μέσα στην οκτάδα. Στην πρώτη φάση είχαμε μία ή δύο ήττες και στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Top16 σε έναν όμιλο μαζί με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, όλες πολύ δυνατές. Πεισμώσαμε, πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας, και για αυτό κάναμε τέτοιες εμφανίσεις στους τελικούς".

Για το αν θα πάρει το μεγάλο σουτ στο Final Four: "Ο Μπίλης θα πάρει την μπάλα και θα αποφασίσει. Μπορεί να σουτάρει ο ίδιος, μπορεί να θέλει η ιστορία να το ξαναβάλει ο Γιώργος, μπορεί κάποιος άλλος. Ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ