ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Βάλαμε τρία μεγάλα σουτ και ξεμπουκώσαμε"

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός, χειρότερος από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κατάφερε και κέρδισε δείχνοντας χαρακτήρα σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με βάση τις δυνατότητες του αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της "COSMOTETV".

Ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων" μίλησε και για τα τρία μεγάλα σουτ που έβαλε ο Ολυμπιακός και έκαναν την ομάδα να "ξεμπουκώσει". Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Σίγουρα ήμασταν νευρικοί, θέλαμε να τελειώσουμε το ματς. Χάσαμε ανοιχτά σουτ, βολές, τα πάντα. Μόλις βρεθήκαμε 10 πόντους πίσω είπαμε να τα δώσουμε όλα, βάλαμε τρία μεγάλα σουτ και ξεμπουκώσαμε. Ήμασταν κακοί, χειρότεροι από το προηγούμενο ματς. Κρατάμε τον χαρακτήρα που δείξαμε στο τέλος και το γεγονός ότι παρά το ότι ήμασταν κακοί κερδίσαμε. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό. Η πίεση πάει στον Παναθηναϊκό. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε εκεί τη σεζόν"

Έχει επιβάλει τον ρυθμό του ο Παναθηναϊκός, με χαμηλό σκορ, υπάρχει τακτική επικράτηση ή ίσως του πιο φρέσκου αυτό το διάστημα;
"Στα δυο ματς στο ΣΕΦ πήγε χαμηλά, δεν τρέξαμε όσο θέλαμε. Στο ΟΑΚΑ πήγαμε καλύτερα. Αν είναι να πηγαίνει χαμηλά και να κερδίζουμε οφελημένοι είμαστε. Έβαλαν τρία δύσκολα σουτ στο ένας-ένας πήγε η διαφορά στους δέκα και μετά έχασαν τέσσερα σουτ. Ήμασταν ψύχραιμοι και πήραμε το αποτέλεσμα".

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: "Το τι μου είπε ο Τόμιτς θα μείνει μεταξύ μας"

Δηλώσεις μετά το ματς έκανε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τον άσο των "ερυθρόλευκων" να μιλάει και για τα όσα του είπε ο Μίλαν Τόμιτς στο τέταρτο δεκάλεπτο:

"Μπήκαν και βγήκαν πολλά σουτ σε όλους μας, αλλά ήταν καλές επιλογές. Τα χάσαμε σε κακή μέρα. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις και στην κακή μέρα".

Σε ερώτηση για το τι του είπε ο Μίλαν Τόμιτς σε ένα τάιμ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο απάντησε:
"Ο Μίλαν έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, έχει παίξει, ξέρει πώς είναι, έχει παίξει τα ντέρμπι. Το τι μου είπε είναι μεταξύ μας. Τον σεβόμαστε όλοι, ξέρουμε την πορεία του. Μου έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο και μια παραπάνω ώθηση να παίξω και στην επίθεση και στην άμυνα".

Για το αν είναι δσυκολότερη η Euroleague ή το Ελληνικό πρωτάθλημα:
"Και οι δύο είναι τίτλοι, πόσω μάλλον όταν έχεις χάσεις τους άλλους δύο τίτλους. Κοιτάμε την πρώτη ευκαιρία που έχουμε, να τα δώσουμε όλα εκεί και να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Πήραμε τη νίκη, αυτό είναι που μετράει. Σκοπεύουμε στο επόμενο να τα δώσουμε όλα".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ